וטרינר – סבסוד ניתוחי עיקור/סירוס לכלבים בבעלות תושבי העיר

עיריית יהוד- מונוסון מסבסדת ניתוחי עיקור/סירוס לכלבים בבעלות תושבי העיר

במטרה לצמצם את תופעת ריבוי הכלבים המשוטטים, הנובעת בחלקה מריבוי המלטות בלתי רצויות, משרד החקלאות, בשיתוף פעולה עם השירות הווטרינרי של עיריית יהוד- מונוסון, מעודדים בעלות אחראית ומסבסדים ניתוחי עיקור וסירוס לכלבים בבעלות תושבי העיר.

תושבים המעוניינים בשירות מוזמנים להגיע למחלקה הווטרינרית בשעות הפעילות ולמלא טופס בקשה לסבסוד. במידה והבקשה תאושר, הניתוח יבוצע במרפאה המאושרת על ידינו ומשתתפת בפרויקט. הניתוח בעלות מוזלת (סבסוד בסך של 650 ש"ח לעיקור ו-500 ₪ לסירוס) ויתרת הסכום תשולם ע"י בעל או בעלת הכלב ישירות למרפאה.
הניתוח הינו באחריות המרפאה המבצעת בלבד. לאחר בדיקת הכלב, רשאית המרפאה להורות לבעלים על ביצוע בדיקות דם או בדיקות רפואיות מקדימות אחרות, בתלות במצבו הרפואי של הכלב.
על הכלב להיות בריא, מעל גיל חצי שנה ובמידה ומדובר בנקבה – לא בסמיכות לייחום.

כלבים מעל גיל שלושה חודשים בתחומי מדינת ישראל חייבים להיות מוחזקים ברישיון בהתאם לחוק. במידה ואין לכלבכם רישיון חובה להסדירו במסגרת זו.
הסבסוד הינו בתמיכת משרד החקלאות המעודד בעלות אחראית.

מספר הניתוחים המסובסדים מוגבל. העירייה שומרת לעצמה את הזכות לתת עדיפות לתושבים בעלי קושי כלכלי.

סיום תקופת התמיכה ב-31.10.23. ניתן להגיש בקשות עד לתאריך 30.9.23.