משפחות המילואים וכוחות הביטחון ביהוד מונוסון

עיריית יהוד-מונוסון למען המשרתים ולמען העורף , כי רק ביחד ננצח

שירותים עירוניים למען המשרתים ולמען העורף

שי"ל – שירות ייעוץ לאזרח . מרכז שיל העירוני עומד לרשות משפחות המילואים – ייעוץ, סיוע והכוונה במיצוי זכויות במגוון תחומים, ללא תשלום ובדיסקרטיות מלאה .

חישובי שכר, חובות והוצאה לפועל, צרכנות, ייעוץ משפטי ראשוני

ביטוח לאומי, ייעוץ פנסיוני ותכנון פרישה, דיני משפחה ונדל"ן, צוואות וירושות, כתיבת מכתבים

עזרה במילוי טפסים

קבלת קהל:

ימים א', ג'-ה' 9:00-12:00

יום ב' 16:00-18:00

טלפונים: 03-5361953/ 03-5364283

מקלב 2, יהוד-מונוסון (דירת גן- כניסה דרך רחוב הרצל)

מרכז צעירים עירוני, NEXT_דור -מרכז הצעירים הוא הבית של צעירי יהוד-מונוסון בגילאי 18-40. חיילים משוחררים, משרתי מילואים ומשפחותיהם, סטודנטים.יות, זוגות צעירים, יזמים ובעלי עסק, אצלנו תמצאו במהלך השנה מגוון פעילויות, הרצאות, סדנאות וקורסים במגוון תחומים הנוגעים לכם.

לעדכונים הצטרפו לקב' הווטסאפ של מרכז הצעירים לקבלת עדכונים לחצו כאן

קבוצת וואטסאפ "נשות הברזל יהוד מונוסון" קבוצה לתמיכה והעברת מידע חשוב . להצטרפות לחצו כאן

מידע וקישורים חשובים למען המשרתים ולמען העורף

מוקד המילואים של הצבא להתייעצות בכל דבר – 1111, שלוחה 4.

קו חירום לגיל הרך להתמודדות עם המצב שאנו שרויים בו ושמלחיץ את כולנו. קו החירום יספק ייעוץ מקצועי אישי להורים ובני משפחה ע"י מומחים/מומחיות בגיל הרך. הקו יאוייש לאורך כל שעות היום והלילה ומספרו : 054-7503970. הקו יופעל בשת"פ בין מרכז דואט באוניברסיטת בן גוריון, המרכז הרפואי סורוקה, האגודה לטיפול הורה-ילד והעמותה לבריאות הנפש של התינוק בישראל.

פעילויות לילדים, פעילויות למבוגרים למען משפחות המשרתים ולמען העורף

פיתחו יומנים לפעילויות קרובות

-קבוצות חוסן מתנס – בהובלת מתנדבות המתנס, שעברו הכשרה מיוחדת בתחום (ברישום בקרוב)

מה עשינו אתכם ובשבילכם עד היום

מרכז חוזק לדובים – פעילות בהובלת מחלקות רפואה ופסיכולוגיה מאוניברסיטת בר אילן. הילדים זכו לעבור עם הדובי האהוב שלהם בתחנות של רופאים פנימיים, אורח חיים בריא ואורתופדים , שביחד גיבסו רגל או יד שבורה של הדובי . כל משפחה נכנסה לשיחה עם פסיכולוג/ית , בה קבלו כלים לסייע לדובי , לילד ולהורה להתמודד במצבי משבר , קושי ודאגה.

הפעלת תנועה ותיפוף  –  משפחות מגויסים בשעה שכולה שחרור , אנרגיה ושמחה , בהובלת נעה הלוי , מנהלת של מקלות .

הצגות –קסומה , ד"ר מולקולה .

סדנת יצירה – כריתפלצת, בהובלת מאיה מסטודיו קשקוש בלבוש .

בובנאות- סדנת הורים וילדים להקניית כלים להתמודדות ויצירת בובת חוזק, בהובלת סמדר קופר, בובנאית.

הפנינג בשיתוף קניו סביונים  – אחה"צ שכולו שחרור והנאה בהובלת קניון סביונים : מתחם טיפול להורים , שאורגן כול על ידי אורנה ובר קוסמטיקאית  בקניון, עמדת תסרוקות עם ריבי ושי הספרים ממתחם אשכנזי ,  עמית הקוסם הסתובב בין הילדים , עמדת צמות , כניסה לגרביטי פארק , איפור פנים , צילום מגנטים ועוד.

יצירה בחומרים ממוחזרים ושתילת פקעות חורף בערוגות קורל בעיר, בהובלת אגף השירות ומתנדבי ערוגות קורל.

חלוקת ערכת שוקולד מדליקה לחנוכה – 200 ערכות ליצירת סביבונים וחיות משוקולד חולקו למשפחות שנרשמו , פעילות פנאי מתוקה לכל המשפחה .

חלוקת עוגות לשבת – בחודש הראשון של המלחמה חילקו מתנדבות אלמה ביחד עם בני עקיבא עוגות וחלות למשפחות המילואים .

אמן חושים ופעילות עם המדצים – פעילות מאווררת בהובלת המתנס

זמן נשימה – ארוחת ערב ושיח נשי מאוורר לנשות מגוייסים , בהובלת האגף לשירותים חברתיים.

נינג'ה ג'ים- פעילות אנרגטית לילדי כוחות הביטחון בעיר במתחם הניגה גים ברחוב שבזי.

סדנת שוקולד – סדנא מתוקה בהובלת "דייבוס"