בעלות ובעלי עסקים, תושבות ותושבים יקרים,

תקופת המלחמה מציבה עמה אתגרים לא פשוטים עבור כל אחד מאיתנו. אנו מודעים לכך שהמציאות המורכבת מביאה עמה, בין היתר, מגוון של מצוקות וקשיים כלכליים.

לאור זאת, החליטה ראש העיר יעלה מקליס, להשתמש בסמכות הנתונה לה בחוק לאפשר דחיית תשלומי ארנונה (לעסקים) עד ל-1 בדצמבר 2023, ללא חיוב פיגורים (כן יחויבו הפרשי הצמדה).

כל זאת כמענה ראשוני, וככל שמשרד הפנים יאפשר הקלות נוספות, הן יוענקו על מנת להקל עליכם לעבור את התקופה עם מינימום טרדות ודאגות.

בנוסף, ראש העיר יעלה מקליס הנחתה את צוותי האכיפה שלא לנקוט בהליכי גביה מתושבים ועסקים, בשל המצב, וזאת מתוך התחשבות עם שלל הטרדות המעסיקות כל אחד ואחת מאיתנו בשעת המלחמה.

עסקים המעוניינים להגיש בקשת דחייה, יכולו לעשות כן באמצעות טופס מקוון שיהיה זמין באתר האינטרנט של העירייה בעוד מספר ימים.

ככל שיתאפשרו הקלות נוספות והדבר יאושר על ידי משרד הפנים, נמשיך ולעדכן אתכם.

ביחד ננצח.
עיריית יהוד-מונוסון