מחפשים תחביב חדש לשנה החדשה? בואו ללמוד איתנו איך להכין ליקרים ושיכרים מפירות העונה.
בסדנה בת שני מפגשים נלמד על התהליכים הביולוגיים והכימייים שמבוצעים בתהליך
ייצור האלכוהול, שיטות התססה, וכלים למדידה והכנה.
* מפגש ראשון 6.11.25 ב-20:00
* מפגש שני 24.11.25 ב-20:00
בשני מפגשים נלמד להכין ליקרים ושיכרים מפירות העונה.
הליקר – משקה אלכוהולי שמכינים על ידי מיצוי טעם וצבע הפרי
באלכוהול מזוקק, ניתן להכין ליקרים גם משוקולד, טחינה ותבלינים שונים.
שיכר- שיכר זה "יין" שמיוצר מכל פרי למעט ענבים
(שיכר ענבים הוא היחיד שנקרא "יין והוא הליך ייצור הרבה יותר מורכב וארוך )
נלמד לבצע הליך של תסיסת מיצי וסוכרי פירות (פרוקטוז) והפיכתם
לאלכוהול מתוק וחריף בין 9 ל12 אחוזי אלכוהול.
להרשמה >>
לסידורי נגישות נא ליצור קשר עם מוקד 106
גורם אחראי מרכז צעירים NEXTדור