סדנה מקיפה ומקצועית החל מהיסטורית הפיצה הנפוליטנית ועד ההכנה הכוללת שלה, עקרונות ההכנה והטיפים החשובים.
טכניקות איטלקיות, דרכי התמודדות עם התנאים הישראליים להכנת פיצה איטלקית אמיתית מבצק איכותי .
כל משתתף יתנסה בהכנת הבצק מאפס עם חומרי הגלם האיכותיים והיקרים בשוק, טכניקות התפחה, פתיחת הבצק בשיטה המסורתית יצפה בעבודה איכותית עם הטאבון , וכמובן יאכל!
אורך הסדנה התקיים בין 2-3 שעות. מתחילים בדיוק בזמן!! כי יש הרבה דברים להספיק..
כל משתתף יצא מהסדנה עם דף הכולל את המתכון הטיפים החשובים ומספר להתייעצות.
המשתתף יקבל את הכלים להכנת הפיצה המושלמת בתנור הביתי .
לסידורי נגישות נא ליצור קשר עם מוקד 106